Karadžić optimista pred Pamesu

Košarkaši Hemofarm Štade sastaju se u utorak sa ekipom španske Pamese u odlučujućem meču za njihov plasman na F8 Evrokupa.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 09.03.2009.

16:04

Default images

Strateg Vrščana Stevan Karadžić pred utakmicu najavljuje uspeh. "U Valensiji smo pokazali da možemo da se nosimo sa Pamesom, pa se nadam da ćemo dobrom odbranom i motivom više uspeti da trijumfujemo i tako se plasiramo na F8", rekao je Karadžić.

On je naglasio da je Hemofarm u prvom meču izuzetno slabo šutirao za tri poena i da će sutrašnja utakmica na domaćem terenu biti sasvim drugo izdanje njegove ekipe.

"U prethodnim utakmicama imali smo dosta problema sa zaustavljanjem visokih igrača, kao i sa skokom, ali mislim da će sve to protiv Španaca funkcionisati kako treba. Pamesa jeste jaka na svim pozicijama, ali ako makar za nijansu poboljšamo sve segmente igre, pobeda je naša", istakao je Karadžić.

Za ekipu Pamese sutrašnji duel u ’Milenijumu’ nema takmičarski značaj pošto su već obezbedili učešće na F8, ali im i ne donosi nikakav bonus jer prvo ili drugo mesto vode na Dinamo i Himki.

"Ove dve ekipe su podjednako dobre. Ipak, ne treba sumnjati u to da će Pamesa pružiti maksimum, a mi moramo da se suprotstavimo na isti način. Ne želim da razmišljam da li će Crvena zvezda pobediti, naša sudbina mora biti u našim rukama", rekao je trener Vrščana.

Utakmica petog kola Grupe K Evrokupa između Hemofarma i Pamese igra se u utorak od 17.30 u Vršcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: