Bruno Šundov prešao u Menorku

Hrvatski košarkaš Bruno Šundov potpisao je ugovor sa španskom Menorkom do kraja sezone, posle samo dva meseca provedenih u zagrebačkoj Ciboni.

Izvor: Saša Ozmo

Petak, 06.03.2009.

21:23

Default images

Otkad su ’vukovi’ doveli Brenta Rajta, bilo je pitanje dana kada će Šundov i Cibona raskinuti saradnju. Ipak, Šundov neće biti usamljen u Menorci, pošto će igrati sa dva zemljaka – Marinom Baždarićem i Marijom Stojićem.

Šundov se nije najbolje snašao u Ciboni, ali ni trener Velimir Perasović nije mu davao mnogo prilika da se istakne – na osam mečeva ukupno je igrao 68 minuta.

Šundov je u periodu od 1998. do 2004. nastupao u NBA ligi, za Dalas, Indijanu, Boston, Klivlend i Njujork. Nije imao naročito mnogo uspeha, statistički je najbolje igrao u sezoni 2000/2001 za Indijana Pejserse beležio 3,9 poena i 2,1 skok po meču.

U Makabiju je igrao početkom 2004. godine, a već u maju je bio član belgijskog Pepinstera. Potom je prešao u španski Alikante, a još je igrao i za kiparski AEL i španski Grup Begar Leonom.

Menorka je trenutno pretposlednja na tabeli ACB lige sa skorom 5-18.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: