Sa starim suvozačem u nove pobede

Aktuelni reli šampion klase Mali N Ivan Mandić uoči starta sezone priznaje da bi rado promenio klasu, ali nije u mogućnosti zbog svetske ekonomske krize.

Izvor: B92

Petak, 27.02.2009.

19:22

Default images

Mandić će se i ove godine takmičiti u starom Jugu i raduje se prvom takmičenju sezone, Sajamskom reliju u organizaciji ASK Zemun.

„Mali N je surova realnost. Ne bih da se u ovom nezgodnom finansijskom trenutku zalećem, kada su sponzori na staklenim nogama, sa novim automobilom u jačoj klasi. Smatram da bi to bio preveliki zalogaj, a ne želim da se zagrcnem. Međutim, ima i lepih stvari, raduje me povratak starog suvozača Nemanje Stojića Šilje, tako da ćemo ove sezone zajedničkim snagama jurišati ka novoj šampionskoj tituli“, rekao je Mandić.

Šampion je takođe istakao da je zadovoljan takmičarskim kalendarom u reli šampionatu Srbije.

„Ono što sam uspeo da vidim deluje mi realno i lepo raspoređeno. Ostavlja se praktično mogućnost svim posadama da u pauzi takmičenja još malo dotegnu automobil, odnosno pronađu nekog sponzora ili sami kao po običaju zarade novac da bi se takmičili. Šest takmičenja u sezoni su više nego pristojan broj izazova u domaćim uslovima“, naglasio je Mandić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: