Kamoranezi polomio rebro

Fudbaler Juventusa Mauro Kamoranezi biće van terena nekoliko nedelja jer je lekarskim pregledom ustanovljeno da polomio rebro.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.02.2009.

20:33

Default images

Argentinac, koji igra za reprezentaciju Italije, povredio se tokom prvog meča četvrtine finala Lige Šampiona u kome je “Stara dama” poražena od londonskog Čelzija rezultatom 1:0. Očekuje se da Kamoranezi propusti i revanš meč ovih timova koji je na programu 10. marta.

Fudbaler italijanske ekipe najverovatnije se povredio tokom drugog poluvremena meča na “Stamford bridžu”, u duelu sa Frenkom Lampardom.

Pošto je za oporavak od takve povrede potrebno 6 do 8 nedelja, jasno je da trener Juventusa Klaudio Ranijeri neće moći da računa na Kamoranezija u odlučujućim utakmicama Serije A, LŠ i Kupa Italije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: