Fereira: "Znamo važnost derbija"

Napadač Crvene zvezde Žoziezli Fererira u izjavi za zavanični sajt tog kluba kaže da su on i njegovi saigrači svesni važnosti meča sa Partizanom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.02.2009.

21:26

Default images

"Do sada sam stigao da se dobro upoznam sa težinom derbija sa Partizanom. To je za nas jako važna utakmica, kao i svaka sledeća, zbog stanja na tabeli. Pozitivan rezultat i tri boda su najvažniji. Svi igrači znaju koliko nam eventualna pobeda znači, pogotovo zbog navijača, kluba i javnosti".

Fereira kaže da ima iskustvo igranja u derbijima pred velikim brojem navijača.

"Igrao sam derbi Kruzeiro - Atletiko Mineiro na kojem je bilo 85 hiljada ljudi. Bilo je utakmica gde dođe i 90 hiljada posetilaca i to je atmosfera koja se pamti celog života. U Brazilu je slična situacija kao i ovde pred derbi. Govori se o toj utakmici cele nedelje, a ovde i duže. Evidentno je da svi jedva čekaju meč u subotu, a verujem da će navijači, kao i mi igrači imati dosta razloga za slavlje kada se meč završi".

Napadač je zadovoljan radom na pripremama.

"Tim je dobro radio u pripremnom periodu, zato mislim i nadam se da će se sav naš trud isplatiti i da će nam se vratiti pobedom već 28. februara".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: