Milijaš doneo Zvezdi pobedu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Rudar iz Pljevalja rezultatom 1:0 u poslednjem meču mini.priprema u Crnoj Gori.

Izvor: B92

Subota, 21.02.2009.

19:37

Default images

Pobedu beogradskom klubu u Radanovićima doneo je Nenad Milijaš u 23. minutu. Prvobitno je bilo planirano da Zvezda igra sa ekipom Budućnosti u Podgorici, ali je zbog snega i zaleđenog terena u Podgorici, kao i zbog problema u saobraćaju ta utakmica odložena. Crveno-beli se u subotu uveče vraćaju u Beograd, gde će se pripremati za početak prolećne polusezone.

Dva dana posle poraza od Grblja Zvezda je u potpunosti nadigrala ekipu koju vodi Ivan Adžić, bivši igrač i član stručnog štaba crveno-belih.

Jedini gol postignut je na polovini prvog poluvremena – Šišić je posle atraktivnog prodora, u kojem je izbacio dva protivnička igrača, poslao loptu ka Milijašu, koji je iz dva pokušaja savladao golmana Radanovića.

Pre toga je golman Pljevljaka odbranio udarce Klea, Parkera i Milijaša, a dominacija beogradske ekipe nastavila se i u nastavku meča.

Stadion: Grblja u Radanovićima. Sudija: Marković Aleksandar, Pomoćnici: Đukić Milutin i Vujović Dragan.

Crvena zvezda: Stamenković, (Ninkov 77), Tomović, Tutorić (Pejčinović 46), Džef Silva (Gvozdenović 77), Isah (Bogdanović 77), Milijaš (Nikolić 67), Šišić (Koroman 64), Parker (Mrkela 84), Tričkovski (Blažić 64), Kleo (Fereira 46).

Rudar : Radanović, Reljić, Urumov (Bulić 67), Vuković (Tomić 60), Sekulić, Adžić, Useni (Jovanović 67), Ivanišević, Brnović (Bojović 60), Ranđelović, Zec.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: