Džerard propušta Siti, možda i Real

Kapiten Liverpula Stiven Džerard propustiće nedeljni meč sa Mančester Sitijem zbog povrede zadnje lože koju još nije zalečio.

Izvor: B92

Petak, 20.02.2009.

17:40

Default images

Menadžer Liverpula Rafa Benites izjavio je da bi vezni igrač mogao biti spreman za duel ali ga je ipak izostavio iz tima za meč 26. kola. 28-godišnji fudbaler se povredio u meču FA kupa protiv Evertona 4. februara, i progonoze lekara su bile da će najmanje tri nedelje odsustvovati sa terena.

Džerardov nastup je upitan i za duel 1/8 finala LŠ u sredu protiv Reala u Madridu.

"Stiven ipak neće biti spreman za Siti. Ne znamo da li će biti spreman za meč u sredu ali protiv Sitija sigurno neće nastupiti. On se odlično oporavlja ali ne želimo ništa da rizikujemo“, izjavio je Benites.

Kapiten ’crvenih’ je propustio samo jedan meč i to duel sa Portsmutom u 25. kolu koji je Liverpul dobio 3:2 pogotkom Toresa u 90. minutu. Nakon toga usledila je pauza u šampionatu zbog mečeva nacionalnih selekcija, a onda i pauza zbog FA kupa iz kojeg je Liverpul eliminisan od gradskog rivala Evertona u već pomenutom meču četvrte runde kada se Džerard i povredio.

Engleski reprezentativac trenutno je na uslovnoj kazni do 20. marta pošto je optužen za napad i učešće u incidentu koji se desio u decembru u noćnom klubu u Sautportu.

Liverpul je drugi u Premijer ligi sa pet bodova zaostatka za vodećim aktuelnim šampionom Mančester Junajtedom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: