Poraz Zvezde od Grblja

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Grblja sa 1:0 (1:0) u kontrolnoj utakmici odigranoj na terenima tog crnogorskog prvoligaša.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 19.02.2009.

15:04

Default images

Jedini gol za pobedu trećeplasiranog tima crnogorskog prvenstva postigao je Nigerijac Sandej Ben, u 42. minutu. Drugi i poslednji kontrolni meč na mini-pripremama u Crnoj Gori Crvena zvezda odigraće u subotu protiv Budućnosti.

Meč protiv Grblja 'crveno-beli' su počeli u sledećem sastavu: Stamenković, Ninkov, Tomović, Tutorić, Gvozdenović, Isah, Milijaš, Lazetić, Koroman, Parker i Kleo, a do kraja je u igru, između ostalih, ušao i slovenački reprezentativac Mirnes Šišić, kome je to bio debi u dresu beogradskog kluba.

Poraz u Radanovićima je drugi uzastopni za Zvezdu u pripremnim utakmicama posle neuspeha protiv sofijske Lokomotive na Kipru, i to bez postignutog gola. Čedomir Janevski počeo je utakmicu sa timom koji će najverovatnije istrčati na teren i na stadionu Partizana 28. februara, a trenera Crvene zvezde trebalo bi da zabrine neefikasnost najboljeg tima.

Prvu dobru priliku za gol Crvena zvezda je stvorila u 25. minutu kada je Koroman centrirao, a Parker glavom poslao loptu preko gola. Prethodno je Milijaš pokušao sa 20 metara, ali je golman Grblja lako odbranio, a slična situacija u 32. minutu imala je isti epilog, kada je kapiten Crvene zvezde šutirao iz slobodnog udarca sa 17 metara.

U završnici poluvremena Sandej Ben je najpre propustio jednu priliku posle gužve pred golom Crvrene zvezde, da bi u 42. minutu isti igrač postigao jedini gol na meču, i to tako što je glavom poslao loptu u mrežu na centaršut Franciskovića.

Dve prilike na početku drugog poluvremena imao je Kleo. Prvi put je blokiran, dok je u sledećoj situaciji golman Grblja odbranio njegov pokušaj glavom.

Sledeću šansu imao je Abubakar, kada je na asistenciju Šišića izbio sam pred golmana Grblja, ali je zaustavljen pre nego što dobio priliku da šutira. Isti igrač pokušao je sa 15 metara u 75. minutu, ali preko gola, a poslednju šansu imao je Šišić kada je na centaršut Abubakara poslao loptu preko gola.

Grbalj – Crvena zvezda 1:0 (1:0)

Grbalj: Kljajević, Vidakanić, Mazić, Radusinović, Nedeljković, Francisković, Radulović, Bojić, Grujić, Kasalica i Sandej Ben.

Crvena zvezda: Stamenković (Radivojević 45), Ninkov (Pejčinović 45), Tomović (Jaković 82), Tutorić, Gvozdenović (Džef Silva 45), Isah (Bogdanović 66), Milijaš (Nikolić 66), Lazetić (Šišić 45), Koroman (Tričkovski 69), Parker (Abubakar 45) i Kleo (Fereira 69).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

239 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: