Skupštini FKCZ istekao mandat

Skupštini fudbalskog kluba Crvena zvezda u sredu je istekao petogodišnji mandat.

Izvor: B92, Sportski žurnal Srbija
Podeli

Najviši organ našeg najtrofejnijeg kluba, koji je krajem prošle godine izabrao za predsednika kluba Dobrivoja Tanasijevića, tako ulazi u vakuum fazu pošto na Marakani još uvek nema najava kada će se izvršiti novi izbori, jer nije zakazan Sabor koji, po Statutu kluba, bira i razrešava članove Skupštine.

Sabor predstavlja opšti oblik okupljanja članstva, a saziva ga i njime rukovodi predsednik kluba. Sazivanje, prema članu 15 Statuta, vrši se opštim pozivom, s tim što se grupnim pozivima obezbeđuje zastupljenost klupskih organa: fudbalera, zaposlenih u klubu i klubova navijača.

Termin Sabora još nije određen, ali bi trebalo da bude sve jasnije posle 24. februara za kada je predsednik Den Tana zakazao sednicu Upravnog odbora, koja će pored nastavka sezone, većim delom biti posvećena tom pitanju.

Sport

KRK: FMP u polufinalu

Košarkaši FMP-a iz Železnika plasirali su se u polufinale završnog turnira Kupa Radivoja Koraća pošto su u četvrfinalu savladali Lajonse sa 81:68 (40:46).

Košarka četvrtak 19.02. 20:32 Komentara: 3

Hemofarm - Dinamo 63:90

Košarkašice Hemofarma izgubile su u Vršcu od moskovskog Dinama sa 90:63, po četvrtinama 21:11, 25:21, 28:14, 16:17, u prvoj utakmici četvrtine finala FIBA kupa.

Košarka četvrtak 19.02. 21:48 Komentara: 1
strana 1 od 3 idi na stranu