JSL: Odloženo prvo prolećno kolo

Zajednica prvoligaša Jelen Super lige Srbije odlučila je da odloži početak prolećnog dela fudbalskog prvenstva Srbije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.02.2009.

14:26

Default images

Prema prethodnom rasporedu, Jelen Super liga trebalo je da se nastavi 18. kolom 21. februara, ali je zbog snega koji je padao prethodnih dana, kao i vremenske prognoze po kojoj su nove padavine najavljene krajem nedelje, komesar za takmičenje Branislav Delić doneo konačnu odluku o početku šampionata. Prema trenutnoj situaciji, šampionat Srbije nastaviće se 28. februara.

Prvenstvo je trebalo da se nastavi ’večitim derbijem’ između Partizana i Crvene zvezde, ali je uprava ’crno-belih’ odlučila da privremeno odloži prodaju ulaznica za 135. susret sa najvećim rivalom.

Nakon konačne odluke o terminu početka sezone, a samim tim i o terminu odigravanja ’večitog derbija’, odmah ćemo preko sredstava javnog informisanja plasirati i informaciju o terminu nastavka prodaje ulaznica za ovu utakmicu“, stoji u saopštenju Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: