Počinje Gemaks Open 2009.

U ponedeljak, na terenima Teniskog kluba Gemaks, počinje čelindžer turnir Gemaks Open 2009.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.02.2009.

13:50

Default images

Turnir će biti održan od 16. do 22. februara, a na njemu učestvuju i srpski reprezentativci Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić, kao i Ilija Bozoljac i Viktor Troicki. Beogradska publika imaće priliku da prvi put uživo gleda veliku nadu srpskog i svetskog tenisa, Filipa Krajinovića. Nagradni fond Gemaks opena 2009. iznosi 125.000 dolara i na njemu će učestvovati 32 igrača.

Mečevi glavnog turnira igraće se od ponedeljka do petka počevši od 10 časova, polufinala su u subotu od 11h, a termin finalnog meča biće naknadno objavljen.

U prvom kolu singla u ponedeljak, od srpskih tenisera u singlu jedino će da nastupa Viktor Troicki, koji će igrati šesti meč na centralnom terenu sa Rusom Aleksandrom Kudrjavcevim, trenutno 196. igračem sveta. Meč Troicki – Kudrjavcev počinje između 18 i 20 časova.

U dublu Janko Tipsarević i Darko Mađarovski igraće sa švajcarsko-rumunskom kombinacijom Alegro/Tekau treći meč na centralnom terenu, koji će početi posle 13:30.

Drugi srpski dubl koji nastupa u ponedeljak, Čačić/Slović, igra sa Čehom Karolom i Dancem Plesom u petom meču na centralnom terenu.

Nenad Zimonjić, Ilija Bozoljac, Filip Krajinović i Janko Tipsarević svoje mečeve prvog kola singla igraju u utorak ili sredu.

Gemaks open 2009. biće tako dobar uvod za prvi ATP turnir u Srbiji, koji će biti održan od 2. do 10. maja na terenima SRPC "Milan Gale Muškatirović", uz učešće Novaka Đokovića i niza igrača iz vrha svetskog tenisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: