Šešum: "Dobro sam, uskoro izlazim"

Srpski reprezentativac Žarko Šešum uspešno se oporavlja posle operacije jagodične kosti.

Izvor: B92

Subota, 14.02.2009.

18:54

Default images

Šešum se još uvek nalazi u bolnici u Vespremu, ali je najavio da bi već početkom sledeće nedelje mogao da izađe, u zavisnosti od procene lekara. "Dobro se osećam, malo me još boli glava, ali je to normalno posle operacije. Inače, dobro spavam, jedem, idem u šetnju", rekao je Šešum za 'Sportski žurnal'.

"Imam pravu podršku i to me čini jakim, podršku roditelja, porodice, bliskih prijatelja, a zahvaljujem se i svima ostalim na podršci."

Šešumu se pre nekoliko dana pridružio golman Vesprema, Hrvat Marko Pešić, koji je prebačen u istu sobu sa intenzivne nege, gde je boravio od incidenta u kojem je nastradao rumunski reprezentativac Marijan Kozma.

"Družimo se, pričamo, ali ne o tome što se dogodilo, već o svim drugim stvarima. Ivan je bolje, verujem da će i on brzo kući, a ja ću videti u ponedeljak šta će reći doktori, pa ću u zavisnosti od toga i postupiti. Doći ću malo i u Srbiju", rekao je srpski rukometaš.

Rumunski reprezentativac Marijan Kozma sahranjen je u petak, uz državne počasti, u predgrađu Bukurešta, uz prisustvo nekoliko hiljada ljudi, među kojima su bili Kozmini saigrači iz Foteksa i članovi rukometne reprezentacije Rumunije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: