Kežman odstranjen iz tima

Trener Pari Sen Žermena Pol Le Gven odstranio je iz ekipe napadača Mateju Kežmana.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 05.02.2009.

23:22

Default images

Srpski internacionalac demonstrativno je bacio dres prilikom izmene na polufinalnoj utakmici francuskog Liga kupa na domaćem terenu protiv Bordoa. Kežman je zamenjen u drugom poluvremenu utakmice u kojoj je Bordo ubedljivo pobedio sa 3:0 i kasnije se izvinio zbog postupka kojim je zaslužio salve zvižduka na "Parku prinčeva".

"Ovo je važno jer je to čin nepoštovanja kluba. On će biti kažnjen", izjavio je trener "Svetaca" Le Gven.

"Izvinjavam se prvenstveno navijačima, a potom rukovodstvu kluba, saigračima i treneru. Reagovao sam veoma loše, ali isključivo zato što sam bio ljut na sebe zbog propuštenih šansi na utakmici. Volim i poštujem ovaj klub i ubuduće ću sve učiniti da to i dokažem", rekao je bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore.

Kežman je prešao u Pari Sen Žermen prošlog leta iz turskog Fenerbahčea, ali nije uspeo da se izbori za mesto u startnoj postavi. Na 16 prvenstvenih utakmica u dresu francuskog kluba postigao je samo jedan gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: