Ružić u Partizanu

Pored pojačanja u igračkom kadru, jesenji šampion Partizan pojačao je i svoju upravu dovođenjem predsednika IO SPS-a, Branka Ružića, piše "Politika".

Izvor: B92, Politika

Utorak, 20.01.2009.

16:59

Default images

Ružić bi trebalo da doprinese "još većoj afirmaciji Partizana", jedan je od zaključaka sednice Sekretarijata kluba, na kojoj je izraženo i zadovoljstvo "dobro obavljenim poslom u prelaznom roku". Ružić će tako postati drugi političar u upravi crno-belih posle ministra za rad i socijalna pitanja, Rasima Ljajića.

Partizan je od 1989. do 1994. godine kao čelnik predvodio nekadašnji premijer Srbije i visoki funkcioner SPS-a Mirko Marjanović, a sadašnji ministar policije i lider SPS-a Ivica Dačić bio je jedno vreme predsednik KK Partizan.

Inače, Partizan je odredio i cene ulaznica za predstojeći derbi sa Crvenom zvezdom, koji se igra 21. februara na stadionu u Humskoj. "Zapad" i "istok" koštaće 1000 dinara, a "sever" i "jug", upola manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: