Krčmarević odredio širi spisak

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Slobodan Krčmarević odredio je širi spisak kandidata za mečeve sa Danskom u okviru baraža za EP u Švedskoj 2009.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 02.10.2008.

16:03

Default images

Srbija će prvi meč sa selekcijom Danske igrati 11. oktobra u Olborgu u 16:35, a revanš je na programu četiri dana kasnije u Beogradu, od 18 časova na stadionu Partizana. Krčmarević je izrazio želju da se selekciji priključe i Zoran Tošić iz Partizana i Gojko Kačar iz Herte, koji su 'prekomandovani' u 'A' tim Srbije.

Na Krčmarevićevom spisku nalazi se šestorica debitanata: Nemanja Matić i Marko Milinković iz Košica, Radosav Petrović iz Partizana, Tomislav Pajović iz Čukaričkog, Miloš Adamović iz OFK Beograda i Rade Veljović koji igra za Voždovac.

Širi spisak za mečeve sa Danskom:

golmani: Bojan Šaranov (OFK Beograd), Željko Brkić (Vojvodina) i Nenad Filipović (Fehervar)
odbrana: Nikola Petković (Crvena zvezda), Marko Jovanović (Partizan), Milan Vilotić (Čukarički), Nenad Tomović (Crvena zvezda), Nemanja Pejčinović (Rad) i Tomislav Pajović (Čukarički)
sredina terena: Miloš Adamović (OFK Beograd), Vladimir Bogdanović (Crvena zvezda), Milan Smiljanić (Espanjol), Nikola Gulan (Fiorentina), Predrag Pavlović (Napredak), Ljubomir Fejsa (Partizan), Dušan Tadić (Vojvodina), Radosav Petrović (Partizan), Nemanja Matić (Košice) i Marko Milinković (Košice).
napadači: Filip Đorđević (Nant), Rade Veljović (Voždovac) i Milan Perić (Partizan).

"Danska nije protivnik protiv koga ne možemo da savladamo, ali na raspolaganju moramo imati sve naše najbolje igrače. Moram da naglasim da ovo, možda, nije konačni spisak, jer očekujem da nam se priključi neko iz A tima", naveo je Krčmarević na konferenciji za novinare u Fudbalskom savezu Srbije.

Mladi stručnjak, pre svega, priželjkuje da se reprezentaciji do 21 godine priključe Zoran Tošić iz Partizana i Gojko Kačar iz berlinske Herte, pošto je Miralem Sulejmani povređen i ne može da se odazove pozivu. Pod znakom pitanja je i Ljubomir Fejsa koji nekoliko poslednjih kola ne igra za Partizan.

"Na spisku se nalaze nekoliko novih imena, pre svega Pajović, Adamović i Petrović, ali i Matić i Milinković iz Košica koje je preporučio Vladimir Vermezović. Nadam se da, uz iskusnije igrače koji budu došli iz A tima, naša reprezentacija ima dobra šanse da se nađe u završnici prvenstva Evrope", poručio je Krčmarević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: