Đovani dos Santos u Totenhemu

Izvor: B92

Petak, 06.06.2008.

15:40

Default images

Engleski fudbalski premijerligaš Totenhem potpisao je u petak ugovor sa mladim meksičkim napadačem Đovanijem dos Santosom koji je prošle sezone igrao u dresu šspanske Barselone, prenose britanski mediji. Kako je precizirano, londonski klub je Barseloni platio 8,6 miliona funti na ime obeštećenja za perspektivnog 19-godišnjeg fudbalera, čiji ugovor sa Totenhemom važi pet godina.

Na zvaničnom sajtu španskog kluba objavljeno je da će Barselona dobiti 10 odsto od transfera ukoliko Meksikanac napusti Totenhem.

Dos Santos, koga uz Bojana Krkića smatraju za najtalentovanijeg igrača Barselone, priključen je prvom timu Katalonaca tokom prošlog leta. U prethodnoj sezoni je u dresu Barselone nastupio na 28 mečeva i postigao tri gola, dok je za A reprezentaciju Meksika odigrao pet utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: