Ćurković zadovoljan sponzorima

Izvor: AK

Ponedeljak, 19.05.2008.

13:42

Default images

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Ivan Ćurković izrazio je prilikom potpisivanja ugovora sa kompanijom "Merkator" zadovoljstvo što će OKS u Pekingu pomagati 14 sponzora i dva partnera. Ćurković je podsetio da je olimpijski tim Kraljevine Srbije na Igrama u Stoklolmu 1912. godine imao podršku države i šest privatnih sponzora. "Posebno mi je drago što se u akciju sponzorisanja naših olimpijaca na Igrama u Pekingu uključio i 'Merkator', renomirana kompanija u oblasti u kojoj posluje", rekao je predsednik OKS.

Šef misije Srbije na Olimpijskim igrama u Pekingu Snežana Lakićević Stojačić istakla je da naša delegacija nikada do sada nije bila spremnija uoči početka najznačajnijeg sportskog takmičenja.

"Naši sportisti imaju najbolje moguće uslove za pripreme i koncentrisani su samo na postizanje što boljeg rezultata u Pekingu", ocenila je ona i dodala da očekuje proširenje "sponzorskog pula".

Direktor "Merkatora" Stanka Čurović izjavila je da očekuje proširenje saradnje izmedju OKS-a i kompanije na čijem je čelu.

"Nadam se da je ovo samo početak našeg zajedničkog rada. Za dve godine OKS će proslaviti 100 godina postojanja i mislim da ćemo i mi doprineti obeležavanju tog jubileja", zaključila je Čurović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: