Luka Toni: "U Škotsku po tri boda"

Izvor: Željko Èaèija

Sreda, 14.11.2007.

19:05

Default images

Odlučujući meč u grupi B igra se u subotu u Škotskoj, a sastaju se domaća ekipa i selekcija Italije. Gostima će biti dovoljan i bod pošto u poslednjem kolu igraju sa Farskim Ostrvima. Ukoliko izgube u Škotskoj Italijanima će biti neophodan trijumf Ukrajine nad Francuskom. "Veliki je rizik igrati na remi. Dve godine radimo na tome i ne želimo ni na trenutak da pomislimo da se nećemo plasirati na završnicu. U nezavidnoj smo situaciji ali smo svesni da ne smemo da izgubimo", rekao je Luka Toni.

Odbrambeni igrač Kristijan Panući očekuje veoma težak meč.

"Biće pakleno u Glazgovu ali mi želimo dalje i spremni smo na sve", rekao je igrač Rome.

S druge strane selektor Škotske Aleks Mekliš ne može da se odluči sa koliko će napadača izaći na meč sa Italijom. Njima igra samo tri boda, a na domaćem terenu imaju sve pobede.

Postavka sa dva napadača se do sada u Glazgovu isplaćivala Škotima, ali je njihov selektor svestan da je Italija mnogo opasan protivnik.

"Ne želim da igramo otvoreno sa njima, ali su mečevi na Hempdenu pokazali da se taktika sa dva napadača isplati", rekao je Mekliš.

Škotska je u Glazgovu pobedila Ukrajinu sa 3:1, pa je Mekliš i u Gruziji igrao sa Milerom i Mekfadenom u napadu, ali je domaćin slavio sa 2:0.

"Možda je na tom meču trebalo da igramo sa jednim napadačem i zbog svega toga razmišljam o dve moguće postavke, ali u svakom slučaju u sastavu neće biti nekih većih promena", rekao je selektor Škotske.

Škoti nemaju problema sa povređenim igračima i uradiće sve da ne izgube. U tom slučaju Francuzi ne smeju da izgube od Ukrajine.

"Seltik je pobedio prveka Evropeu Glazgovu, zašto mi ne bi mogli da dobijemo svetskog prvaka. Ne sumnjam da možemo to da učinimo, ne kažem da ćemo uspeti ali nema sumnje da ćemo sve uraditi", rekao je Aleks Mekliš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: