Panući: Neće se izbegavati Italija

Izvor: Nina Kolundžija

Sreda, 14.11.2007.

18:27

Default images

Fudbaler Rome Kristijan Panući ocenio je u sredu da su besmislene tvrdnje da će vrhunski igrači izbegavati Italiju ako se ne smiri navijačko nasilje. "Šampioni će i dalje dolaziti, dok god su dobro plaćeni", rekao je Panući novinarima na pripremema reprezentacije za meč sa Škotskom u subotu.

Vezni igrač Milana i reprezentativac Brazila Kaka rekao je u utorak da će neredi, koji su nastali pošto je u nedelju jedan policajac ubio navijača Lacija, samo odvratiti velika imena od dolaska u Seriju A.

Navijač Lacija, 26-godišnji Gabrijele Sandri ubijen je prilikom tuče navijača na benzinskoj pumpi. Policija je ocenila da je to tragična nesreća. To je druga žrtva nasilja na stadionima u prvoj ligi Italije, pošto je u februaru jedan policajac ubijen u neredima ispred stadiona na Siciliji.

Napadač "azura" Luka Toni rekao je da veruje da će Italija uspeti da se izbori sa problemom huliganizma.

"Ako su mogli u Nemačkoj i Engleskoj, možemo i mi u Italiji. Policija, funkcioneri i fudbaleri treba da se ujedine u borbi protiv delikvenata čiji je društvo talac. Zajedno možemo pronaći rešenje koje će ovaj sport vratiti pravim navijačima", rekao je Toni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: