Drogba: "Ponovo igram sa osmehom"

Izvor: Miloš Todoroviæ

Ponedeljak, 12.11.2007.

11:40

Default images

Golgeter engleskog premijerligaša Čelsija Didije Drogba izjavio je da je na prvenstvenoj utakmici sa Evertonom, posle dužeg vremena ponovo igrao sa osmehom na licu. "Ponovo sam igrao sa osmehom na licu. Postigao sam jedini pogodak za Čelsi i veoma sam zadovoljan. Nisam igrao za sebe, igrao sam za tim i žao mi je što nismo pobedili Everton", rekao je reprezentativac Obale Slonovače.

Engleski mediji podsećaju da je Drogba u poslednjih mesec i po dana, od kako je gazda kluba Roman Abramovič smenio trenera Žozea Murinja, bio uglavnom nezadovoljan što mora da igra za Čelsi.

"Ponovo uživam u fudbalu. Igramo dobro, uglavnom pobeđujemo i zadovoljan sam što sam deo takvog tima. Verujem da ću uskoro ponovo igrati u punoj formi", naglasio je 29-godišnji fudbaler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: