Runi četiri sedmice van terena

Izvor: Nina Kolundžija

Petak, 09.11.2007.

17:28

Default images

Reprezentativni napadač Mančester Junajteda Vejn Runi odsustvovaće sa terena naredne četiri sedmice zbog povrede članka, tako da neće moći da igra za nacionalnu selekciju Engleske na prijateljskoj utakmici sa Austrijom 17. novembra i na odlučujućem meču kvalifikacija za prvenstvo Evrope sa Hrvatskom četiri dana kasnije.

Poznati strelac povredio se u petak na klupskom treningu, samo nekoliko dana pošto je selektor "Gordog Albiona" Stiv Meklaren objavio sastav koji će konkurisati za presudan duel protiv Hrvata na londonskom Vembliju.

"To je zaista razočaravajuća vest za nas, ali i za Vejna, jer je sjajno odigrao poslednjih nekoliko utakmica. Njegovo odsustvo je veliki udarac, medjutim, sa takvim slučajevima smo se sretali i ranije, a sigurno će ih biti i ubuduće", izjavio je Meklaren.

Engleska zauzima drugo mesto u E grupi kvalifikacija sa 23 boda iz 11 utakmica. Vodi Hrvatska sa 26 iz 10 mečeva, koliko je odigrala i trećeplasirana Rusija sa 21 bodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: