PTLS: Rad ponovo prvi

Izvor: Miloš Todoroviæ

Nedelja, 04.11.2007.

19:10

Default images

Fudbaleri Rada pobedom nad Mladenovcem od 1:0 vratili su se na prvo mesto Prve Telekom lige Srbije. Srem je savladao Novi Pazar sa 2:0, dok je BSK iz Borče na Lionu savladao Hajduk rezultatom 2:1. Vlasina i Radnički iz Pirota odigrali su nerešeno, bez golova.

Javor iz Ivanjice je tako samo nepuna 24 sata bio na prvom mestu PTLS. Rad je posle dva poraza i nerešene utakmice, uspeo da pobedi i tim trijumfom se vratio na lidersku poziciju.

Javor će imati priliku da se vrati na čelnu poziciju ukoliko trijumfuje u odloženoj utakmici desetog kola u kojoj 7. novembra dočekuju Hajduk.

Klub sa Banjice ima 25 bodova, ispred Javora i Jagodine sa 24. BSK i Novi Sad imaju po 22 boda, a Metalac 21.

Na dnu tabele su Zemun i Novi Pazar sa po 12 bodova, a slede Vlasina sa 7 i Radnički iz Pirota sa 3 osvojena boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: