Pet srpskih klubova u Evropi

Izvor: Željko Èaèija

Subota, 03.11.2007.

12:02

Default images

Rukometašice Naise počinju učešće u Kupu kupova u subotu utakmicom sa holandskim Zemanom. Nišlijke su prošle godine osvojile Čelendž kup, a na tom meču biće kompletne, pošto su se oporavile Jovana Bartošić i Ivana Milošević. Zanimljivo je da u ekipi iz Holandije igraju samo rukometašice iz te zemlje. U šampionatu su odigrale šest mečeva i imaju po tri pobede i poraza i trenutno su na šestoj poziciji. Meč u SC Čair igra se od 18,30 a ulaz je slobodan.

Još četiri srpske ekipe startuju u evropskim takmičenjima.

Ekipa Knaz Miloša u trećem kolu Kupa EHF igraju sa grčkim Ormi Patrasom. Grkinje su ispale iz lige šampiona i sve ambicije su preusmerile na novo takmičenje. Meč u Grčkoj počinje u 18 časova.

Napredak u Kruševcu dočekuje Valur Rejkjavik u okviru trećeg kola Čelendž kupa. Islanđanke su pristale da oba meča odigraju u našoj zemlji. Prva utakmica igra se u subotu od 18, a drugi u nedelju od 17 sati.

Lasta i Kikinda u istom takmičenju igraju svoje mečeve u nedelju. Kikinđanke gostuju u Holandiji ekipi Fortisima, a Lasta igra sa Ferarom u Italiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: