Laporta ponosan na Rajkarda

Izvor: Nina Kolundžija

Četvrtak, 01.11.2007.

13:17

Default images

Predsednik Barselone Đoan Laporta izjavio je u četvrtak da je ponosan na ono što su trener Frank Rajkard i igrači tog kluba uradili u ovoj godini. Laporta je kazao da su svi u klubu zadovoljni Rajkardovim radom i da niko u protekle četiri godine nije razmišljao o drugom treneru.

"Veoma smo zadovoljni njegovim radom. On je odličan trener, dobro radi i ima veoma zadovoljavajuće rezultate. Njegova pozicija u ovoj sezoni je zaista nezgodna, u ekipi ima puno povređenih fudbalera, ali on, ipak, uspeva da zadrži visok nivo igre", naglasio je predsednik katalonskog kluba.

Laporta je istakao da Barselona u predstojećem zimskom prelaznom roku ne namerava da dovodi zvučna pojačanja, ali ni da rasprodaje postojeći igrački kadar.

"Posebno sam ponosan na igrače. Uveren sam da će ekipa u nastavku sezone igrati još bolje i da nam ove sezone trofeji neće izmaći", zaključio je Laporta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: