Vujošević: Dobar start nas motiviše

Izvor: MR

Četvrtak, 01.11.2007.

00:35

Default images

Košarkaši Partizana zabeležili su u duelu sa Roanom u Francuskoj (88:87) novu pobedu u Evroligi. Trener "crno-belih" Duško Vujošević upozorio je posle početne pobede nad Barselonom na euforiju koja bi mogla negativno da utiče na ekipu srpskog šampiona, a u istom tonu ispratio je i trijumf nad Roanom.

"Ovo je početak kakav nismo skoro imali i kakav niko nije očekivao, ali, naravno, nikoga to ne treba da opusti da bi pomislio da je bilo šta izvesno ili da bilo koja utakmici u Evroligi može da bude laka. Ovaj dobar start daje pravo na nadu, treba sve nas da motiviše da budemo još bolji i sa većim stepenom unutrašnje discipline uđemo u naredne utakmice i dodatno poboljšamo igru", kaže Vujošević za B92.

Početak sezone obeležio je sjajni centar Nikola Peković, MVP prvog kola Evrolige, koji je i u 2. kolu bio čovek odluke za "crno-bele".

"Peković je došao u Partizan kao dobar igrač i taj njegov razvoj se samo nastavlja. Trenutno imamo sistem igre u kojem se dosta igra na njega, a on i zaslužuje takav status. Biće kod njega oscilacija, mlad je igrač, ali siguran sam da će mu se po kvalitetu pridružiti i saigrači", dodaje trener Partizana.

Posle brojnih promena u sastavu ekipe tokom leta, Partizan je ušao u novu sezonu u Evroligi bez euforije. Mnogi su šampionu Srbije predviđali slabu sezonu, ali je demanti stigao već na početku:

"Ne znam šta su nam predviđali, znam samo da radimo najbolje što možemo i jako sam srećan zbog ovakvog starta", dodaje Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: