Real rasturio Valensiju

Izvor: B92

Četvrtak, 01.11.2007.

00:09

Default images

Madridski Real učvrstio se na čelu Primere, pošto je u derbiju 10. kola Primere na mestalji deklasirao Valensiju 5:1. Real ima 25 bodova, četiri više od Viljareala, koji je pobedio Levante rezultatom 3.0 u pokrajinskom malom derbiju. Barselona ima 20 bodova i meč manje, baš kao i Atletiko, koji je pobedio Sevilju 4:3.

Meč na Mestalji je odigran samo sat vremena pošto je Valensija dobila novog trenera – Ronalda Kumana – a Holanđaninu se prizor svakako nije svideo.

Domaći tim delovao je od samog početka potpuno razbijeno, na šta je svakako uticao razlaz sa Kikeom Sančesom Floresom, ali i rano primljeni gol – ni minut nije prošao kada je Raul pogodio mrežu Tima Hildebranta.

Do poluvremena Real je vodio 4:0, imao poništen gol zbog ofsajda, i još nekoliko fantastičnih prilika.
Reuters
Uzbudljiv je bio i meč kojim je dnevni program završen – atletiko je protiv Sevilje dva puta vodio do poluvremena (Maniš dao gol u prvom minutu), ali je sve do 70. minuta bilo 2:2.

Meč je prelomio gol Maksija Rodrigesa, posle kojeg gosti nisu imali snage za povratak. U nadoknadi vremena Marin je dao i četvrti gol za „Jorgandžije“, a Luis Fabijano je smanjio u poslednjim trenucima.

Trostruki trijumf prestonog grada zaokružio je Hetafe, koji je pobedio Atletik Bilbao rezultatom 2:0.

Osasuna je rafalno postigla tri pogotka na Ruis de Loperi i sada su Hetafe i Betis poravnati na 17. poziciji.

Pobegli su im Deportivo (remijem sa Maljorkom 1:1) i Rekreativo (igrao bez golova sa Santanderom.

Saragosa je minimalno pobedila u Almeriji.

U četvrtak Barselona igra u Valjadolidu, a Espanjol čeka Mursiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: