Karl Cajs izbacio branioca trofeja

Izvor: B92

Sreda, 31.10.2007.

23:55

Default images

Fudbaleri Karl Cajsa načinili su najveće iznenađenje u osmini finala nemačkog DFB kupa, pošto su u Jeni eliminisali branioca trofeja Nirnberg boljim izvođenjem penala. Ostali favoriti u kupu Nemačke – Bajern, Borusija Dortmund, Hamburger, Štutgart i Verder – zabeležili su pobede. Štutgart se najviše mučio, pošto je protiv Paderborna morao da igra produžetke na svom terenu.

Dva gola Hiclspergera nisu bila dovoljna za pobedu Švaba, pošto su gosti iz Vestfalije izjednačili sa dva gola u tri minuta, pa je presudu u drugom produžetku doneo Mario Gomes.

Dodatnih pola sata igrano je i u Koblencu, gde su dva gola Ajglera (u 4. i 106. minutu) bila dovoljna za konačni uspeh Arminije.

Bajern je rutinski pobedio nekadašnjeg velikana Borusiju Menhengladbah rezultatom 3:2, uz dva gola Klosea i jedan Tonija.

Borusija Dortmund – Ajntraht Frankfurt 2:1
Karl Cajs Jena – Nirnberg 2:2 (penalima 5:4)
Hamburger SV – Frajburg 3:1
Koblenc – Arminija Bilefeld 1:2 (u produžetku)
Rot-vajs Esen – Kajzerslautern 2:1
Štutgart – Paderborn 3:2 (u produžetku)
Verder Bremen – Duizburg 4:0
Bajern Minhen – Borusija Menhengladbah 3:1

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: