Venger: "Imamo kvalitet za titulu"

Izvor: Saša Ozmo

Ponedeljak, 29.10.2007.

16:30

Default images

Menadžer Arsenala Arsen Venger je nakon nedeljnog remija sa Liverpulom prvi put izjavio da je njegova ekipa spemna da osvoji šampionsku titulu. Francuski stručnjak je ponosan na istrajnost i nepokolebljiv duh svojih izabranika i smatra da to može da bude presudno u trci za trofejom.

"Utakmica sa Liverpulom bila je prvi pravi test za nas i iz nje smo izašli još jači. Igrali smo bez ikakvih ograničenja, nismo odstupili od svog stila nijednog trenutka i za to smo nagrađeni. Bio je to fantastičan meč, nemam primedbu na igru nijednog fudbalera, odlično smo se kretali i koristili sjajnu tehniku koju imamo. Posedujemo kvalitet potreban za titulu", rekao je 58-godišnji menadžer.

'Tobdžije' igraju fenomenalno od odlaska Tijerija Anrija, ali Venger misli da je to posledica toga što su već dugo na okupu i dobro se poznaju.

"Bio sam uveren da ćemo imati sjajne rezultate ove godine, rekao sam to i pre starta sezone, a sada smo ubedili još neke ljude. Postojale su indicije da ćemo kvalitetno igrati i prošle sezone, naročito u velikim utakmicama, a sada smo i sazreli", izjavio je bivši trener Monaka.

Francuz kaže da su igrači razočarani što nisu pobedili Liverpul.

"Razočarani smo što nismo trijumfovali, ali sam prezadovoljan zalaganjem i igrom celog tima. Igrači su malo frustrirani, ali moramo biti realni. Gubili smo 1:0 posle samo nekoliko minuta protiv tima koji sjajno naprada iz kontri i ima vrlo bučne navijače, a ipak smo došli do boda".

Arsenal je trenutno prvi na tabeli Premijer lige sa 26 bodova, isto toliko ima i drugoplasirani Mančester Junajted, ali tim sa Old Traforda je odigrao utakmicu više.

Sledećeg vikenda te dve ekipe igraju derbi na Emirejtsu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: