Poljska u panici zbog Benhakera

Izvor: Miloš Todoroviæ

Sreda, 24.10.2007.

13:16

Default images

Poljski navijači i fudbalski krugovi su u šoku jer poljskoj fudbalskoj reprezentaciji može da se desi da već za mesec dana izgubi svog selektora, Holanđanina Lea Benhakera. Navijači i neke legende poljskog fudbala kao Jan Tomaševski kreću u kampanju da Poljski fudbalski savez učini sve da Benhaker odbije ponudu koju mu je dala engleska reprezentacija, da ostane i da dovede Poljake do Evropskog prvenstvo naredne godine.

Holandski selektor sa poljskom fudbalskom reprezentacijom ima ugovor samo do kraja eliminacionih utkamica za EP do 21. novembra, a bez ugovora može da ostane još pola godine ali samo ukoliko se Poljaci probiju na šampionat u Austriji i Švajcarskoj.

"Englezi hoće da nam preotmu našeg Lea" osvanuo je sa paničnim naslovom poljski list Fakt i požuruje domaći fudbalski savez u pregovore o novom ugovoru za Poljsku.

"Apelujem na šefa fudbalskog saveza Listkjeviča. Moramo da zamolimo Holanđanina da ostane kod nas", kazao je za on-lajn izdanje lista Đenjik bivši reprezentativac Tomaševski.

Iako su uslovi rada i plata neizmerno bolji u Engleskoj, Tomaševski se nada da bi presudno da Leo Poljacima ostane to što je u poljskoj reprezentaciji oko sebe okupio tim koji Englezi sigurno ne bi zaposlili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: