Novi problemi za Hicfelda

Izvor: Nina Kolundžija

Ponedeljak, 22.10.2007.

17:04

Default images

Samo par dana pred gostovanje Crvenoj zvezdi u okviru 1. kola Lige Kupa UEFA, trener minhenskog Bajerna Otmar Hicfeld suočio se sa ozbiljnim problemima. Defanzivci Martin Demikelis i Daniel van Bujten, kao i vezni fudbaler Frank Riberi i dalje su nespremni i njihov nastup na "Marakani" je pod velikim znakom pitanja, najavio je Hicfeld.

Riberi je u ponedeljak na treningu povredio butni mišić. Francuski reprezentativac je posle kratke pauze nastavio trening u lakšem ritmu, ali Hicfeld, za sada, ne može sa sigurnošću da računa na njega za duel sa Crvenom zvezdom. Demikelis se i dalje oporavlja od gripa, dok Van Bujten još uvek nije zalečio butni mišić od povrede koju je zaradio prošle nedelje tokom obaveza u reprezentaciji Belgije.

Sa druge strane, u tim Bajerna mogao bi da se vrati brazilski internacionalac Lusio koji se oporavio od stomačne infekcije, pa će Hicfeld imati bar jednog iskusnog centarhalfa u ekipi. Od defanzivaca, na raspolaganju su mu još i Valerian Ismail, Kristijan Lel, Andreas Otl i mladi Mats Humels.

Utakmica Crvena zvezda – Bajern na programu je u četvrtak od 21:15. U drugoj utakmici Grupe F sastaju se Bolton i Braga, dok je grčki Aris u prvom kolu slobodan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: