Maskerano ostaje, Španci se vraćaju

Izvor: Miloš Todoroviæ

Ponedeljak, 22.10.2007.

14:26

Default images

Havijer Maskerano odbacio je navode da će da napusti Liverpul u zimskom prelaznom roku, dok su se istovremeno, posle povreda, u prvi tim vicešampiona Evrope vratili Fernando Tores i Ćabi Alonso.

Argentinca su pojedini mediji ’selili’ u Barselonu, ali posle pobede njegovog kluba u derbiju sa Evertonom Maskerano je izjavio: „Sada razmišljam isključivo o tome da igram dobro u Liverpulu“.

Osećam se dobro ovde. Moj cilj je da dobijem bolji ugovor i trenutno radim na tome“.

Maskerano takođe ističe i ulogu trenera ’Crvenih’, Rafe Beniteza u njegovoj odluci da želi da ostane.

Benitez me je ’izvadio’ iz Vest Hema i imao poverenje u mene“.

Najtrofejniji engleski klub je dobio veliko pojačanje pred meč Lige Šampiona u kome gostuje Bešiktašu, pošto se u tim vraćaju Fernando Tores i Ćabi Alonso.

Tores je zbog povrede propustio utakmicu sa Evertonom, a Alonso je sa terena bio odsutan više od mesec dana.

Trener Benitez smatra da su igrači spremni da se vrate u prvi tim i postoji šansa da obojica budu u startnih jedanaest u Turskoj u sredu uveče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: