Rusi bez Safina u finalu DK

Izvor: Miloš Todoroviæ

Petak, 19.10.2007.

12:55

Default images

Ruski teniser Marat Safin neće učestvovati u finalu Dejvis kupa protiv selekcije SAD, zbog umora i pada forme, objavljeno je na njegovom ličnom sajtu. "Marat neće igrati u finalu, jer nije potpuno spreman. Pritom, Safin smatra da ima igrača koji mogu da pruže više od njega u finalu protiv SAD, koje se igra od 30. novembra do 2. decembra ove godine", precizira se u saopštenju i dodaje da će Safin ranije završiti sezonu zbog "ekspedicije na Himalaje, koja mu je uzela previše energije".

"Ta avantura koštala ga je mnogo snage i energije, izbacivši ga iz igračkog koloseka. Marat je po dolasku u Moskvu mislio da će moći da preuzme reprezentativne obeveze, ali njegovo telo je jednostavno otkazalo poslušnost", ističe se na sajtu dvostrukog gren-slem pobednika.

Safin je već u prvom kolu Mastersa u Madridu izgubio od hrvatskog igrača Iva Karlovića, a taj poraz je praktično značio i kraj sezone za ruskog asa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: