Balak se vraća za dve nedelje

Izvor: Miloš Todoroviæ

Utorak, 16.10.2007.

15:04

Default images

Prvotimac londonskog Čelsija i reprezentativac Nemačke Mihael Balak moći će da se vrati na teren za otprilike dve sedmice, izjavio je lekar nemačkog nacionalnog tima Hans Miler Volhart. Balak nije igrao od aprila kada je samoinicijativno odlučio da ode na operaciju povređenog članka, zbog čega je došao u sukob sa bivšim trenerom Čelsija Žozeom Murinjom, koji je insistirao da on ne bude licenciran za nastupe u Ligi Šampiona.

"Moje mišljenje i mišljenje mojih engleskih kolega je identično. Balak će početi da trenira veoma brzo", rekao je Miler Volhart, a na pitanje novinara da pojasni šta znači veoma brzo, precizirao je da misli na period od dve sedmice.

Menadžer reprezentacije Nemačke Oliver Birof kaže da je ta informacija za njega iznenađenje, jer mu je Balak pre par dana rekao da je praktično već spreman da počne sa treninzima.

"Iznenađen sam izjavio lekara reprezentacije i Bajerna. Prekjuče sam razgovarao sa Mihaelom i on je bio veliki optimista. Rekao mi je da je povreda sanirana i da očekuje da će se ove sedmice priključiti saigračima u Čelsiju", rekao je Birof.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: