Marej: "Nisam tako rekao..."

Izvor: B92

Nedelja, 14.10.2007.

21:19

Default images

Britanski teniser Endi Marej izjavio je da nikada nije rekao da su igrači nameštali mečeve i da su direktno bili umešani u klađenje. "Ono što sam pričao izvučeno je iz konteksta. Jasno sam rekao da se stvari događaju, ali ne da su igrači uzeli novac ili ne. Mislim da je teško dokazati da li je meč namešten", objasnio je Marej.

On je podsetio da je pričao o tome da je bilo dosta klađenja u tenisu, kao i da je troje ili četvoro igrača priznalo da su dobijali novčane ponude.

Škot je na konferenciji za novinare uoči početka turnira u Madridu potvrdio da će o tome razgovarati sa čelnicima ATP-a.

"Mislim da oni razumeju šta se događalo. Sastaću se s njima u utorak i tada ćemo razgovarati o tome. Ja sam već nekoliko puta o tome govorio, tako da to nije problem", rekao je Marej.

Prema njegovim rečima, svaki teniser želi da igra u čistom sportu, a sva teniska udruženja se trude da to i dobiju.

Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP), Međunarodna teniska federacija (ITF), Ženska teniska asocijacija (WTA) i Gren slem komitet razgovarali su u petak o zajedničkoj akciji na suzbijanju korupcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: