Daniloviću smanjena kazna za Vršac

Izvor: MR

Utorak, 18.09.2007.

12:55

Default images

Arbitražna komisija Košarkaškog saveza Srbije ublažila je kaznu koju je Disciplinska komisija izrekla predsedniku Partizana Predragu Daniloviću zbog incidenta u Vršcu iz prošle sezone i napada na sudiju Jurasa. Danilović je prvobitno kažnjen sa dve godine zabrane obavljanja svih funkcija u košarci, ali je ta kazna sada promenjena na dve godine uslovno. U slučaju novog prekršaja predsednik Partizana će automatski biti suspendovan.

Povodom najnovije odluke Arbitražne komisije, generalni sekretar KSS-a Predrag Bojić predložio je na sastanku Upravnog odbora ukidanje arbitražnog tela, jer se na slučaju Danilović, kao i na prethodnom, koji se ticao čelnika Crvene zvezde Gorana Vesića, Živorada Anđelkovića i Igora Žeželja, kako je Bojić rekao "pokazalo da Arbitražna komisija blagim i pogrešnim odlukama urušava sistem u košarkaškoj organizaciji".

Upravni odbor KSS-a je, međutim, odbacio taj predlog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

133 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: