Vučićević vređao Gaja?

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.11.2006.

19:27

Default images

Generalni sekretar Zajednice prvoligaša Srbije Miodrag Janković izjavio je da će biti ispitani navodi medija da je trener Hajduka Nebojša Vučićević na rasnoj osnovi vredjao fudbalera Crvene zvezde Ibrahima Gaja.

On je rekao da predstavnici Zvezde nisu u izveštaju sa nedeljne utakmice, koju su "crveno-beli" dobili sa 2:0, naveli nikakve primedbe, ali je dodao da će Zajednica u svakom slučaju prikupiti izjave i ispitati incident.

"Takve stvari nikada nismo i nećemo zataškavati", rekao je Janković.

Srpski mediji izvestili su da je Vučićević Gaja u više navrata nazvao "crnčugom", a te navode je potvrdio i sam senegalski odbrambeni fudbaler.

"Tačno je da me je trener Hajduka vredjao na rasnoj osnovi, ali to jednostavno ne želim da komentarišem. Bilo je sličnih incidenata i dok sam igrao u Bugarskoj i nikada se nisam obazirao na takve stvari. Postoje nadležni organi koji treba time da se bave", rekao je Gaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: