Vučinić prešao u Romu

Izvor: B92

Sreda, 30.08.2006.

20:46

Default images

Dosadašnji centarfor italijanskog Lećea Mirko Vučinić igraće u predstojećoj sezoni u Romi, saopšteno je iz rimskog kluba.

Transfer je vredan 3,3 miliona evra, a ukoliko Vučinić zadovolji biće mu ponudjen ugovor do 2011. godine, s tim što će rimski klub u tom slučaju morati da plati još 7.5 miliona evra.

"Mirko Vučinić je igrač Rome. On je na putu ka prestonici", rekao je generalni menadžer Lećea Gvido Andjeloci. "Roma je dobila biser od igrača. Da je sačekao još malo, završio bi u još većem klubu", dodao je on.

22-godišnji Nikšićanin je prethodnih 5 sezona igrao za Leće, u kojem je na 74 utakmice postigao 29 golova. Na meti najvećih italijanskih klubova našao se kada je pre dve sezone postigao 19 golova na 28 utakmica u Seriji A.

Za Romu bi mogao da debituje već u 1. kolu Lige šampiona, protiv Šahtjora iz Donjecka, 12. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: