Novi dresovi za SP

Izvor: Aleksandar Stojanoviæ

Utorak, 28.02.2006.

14:30

Default images

Reprezentacije mnogih zemalja već su predstavile dresove u kojima će igrati na Svetskom prmvenstvu u fudbalu u Nemačkoj 2006.

I reprezentacija Srbije i Crne Gore imaće novodizajniranu opremu za utakmice prvenstva sveta.

Loto je napravio dve garniture. Na utakmicama na kojima će „plavi“ biti domaćini odnosno igrati kao domaćin na dresovima će preovlađivati plava boja sa belim linijama koje kreću sa periferije dresova a sužavaju se ka centru gde je grb Saveza iznad kojeg je napisan naziv firme.
Obe garniture...veæ u prodaji
Na oba rukava je kao i do sada simbol proizvođača opreme. Lako je uočljiv i uklapa se u boje državen zastave. Na poleđini kragne je zastava.

Rezervni komplet ima dresove istog dizajna s tim da preovlađuje bela boja. Reprezentativci su tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo verovali da imaju više sreće u belim dresovima.

Proizvođač Loto još nije zvanično predstavio opremu ali se plavi dres se već može naći na internetu po ceni od 70 dolara bez poštarine.

www.soccer.com/IWCatProductPage.process?Section_Id=1&Product_Id=213129

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: