Žigić: "Predugovor najbolji za sve"

Izvor: Igor Vujièin

Četvrtak, 16.02.2006.

10:23

Default images

Napadač Crvene zvezde i daleko najskuplji fudbaler na sve siromašnijem SCG tržištu Nikola Žigić, izjavio je da bi finiš sezone u kojoj crveno-beli jure dva trofeja za njega bio mnogo mirniji i produktivniji , ako potpiše predugovor sa nekim od zainteresovanih evro klubova. Njih je mnogo, prema pisanju brojnih domaćih i evropskih mediji, za Žigića u redu stoje: Arsenal, Monako, Vest Hem,Hamburger...

Iskreno, ponekad vratim film, razmišljam šta je sve bilo na talonu... Ali, nisam sam odlučivao. Zvezda i predsednik Stojković su presudili i to moram da poštujem. Šta mi preostaje nego da nastavim da dajem golove, a za tri meseca će se, valjda, sve kockice ponovo složiti - ističe Žigić.

Vest Hem je bio uporan, javljali su se ponovo Arsenal i Arsen Venger, sve je ipak prolongirano za leto.

Bilo bi najbolje da se klub i ja uskoro dogovorimo sa novim poslodavcima, sve stavimo na papir, potpišemo predugovor i budemo spokojni. Verujem da to može da se uradi, pogotovo zbog interesovanja Arsenala. Ali, decidirano tvrdim da nikada nisam rekao da je bolje da sam otišao! Stavljam se u položaj kluba, jer znam da nije lako, posle godine bez trofeja, doneti odluku s kojom će svi biti zadovoljni".

Trenutna neizvesnost, svakako, dodatno opterećuje golgetera crveno-belih.

"Pokušavam da sve gurnem u drugi plan, ali potrebno je i malo vremena. Polako sve dolazi na svoje mesto, radim i treniram, a na prvom mestu mi je da nastavim da igram dobro i tresem mreže, naravno, u dresu Crvene zvezde.  Ako sam ostao zbog titule, onda moram i da je "donesem" na "Marakanu". Želim da ostanem u lepom sećanju svim navijačima, jer je Zvezda klub koji mi je i otvorio vrata Evrope” izjavio je Žigić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: