EL: Savona - Partizan 12:9

Izvor: Igor Vujièin

Četvrtak, 16.02.2006.

10:12

Default images

Vaterpolisiti Partizana poraženi su u sredu uveče od Savone sa 12:9 ali i dalje imaju velike šanse da se plasiraju u četvrtfinale Evrolige.

Crno-beli su poraženi na bazenu „Imperija“ u 5.pretposlednjem kolu takmičenja u grupi, ali ne samo da se nisu obrukali, već su imali šansu i da obezbede bolji rezultat (vodili sa 3:1 i imali igrača više za 4:1). Kasnije stvaru svoje ruke preuzeli su Šapić i Kašaš koji je bio i najefikasniji igrač meča sa 4 gola.

Ipak, ukoliko u poslednjem kolu 4.marta osvoje bar bod na plivalištu na „Banjici“ crno-beli bi ušli u četvrtfinale...

BAZEN u Imperiji. Gledalaca: 200. Sudije: Matače (Rumunija) i Rakovec (Slovenija). Igrač više: Savona 9 (6), Partizan Rajfajzen 12 (7). Peterci: Savona 1 (1).

PARTIZAN RAJFAZEN: G.Pijetlović, Nastran 2, Rađen, Korolija 1, Aleksić, D.Pijetlović 2, Ćuk ,2 Vejzagić, Avramović, Filipović 1, Ikodinović 1, Bašić, Draksimović.

SAVONA: Ferari, Onofrieti, Bovo, Mistranđelo 1, Temelini 1, Rizo 1, Jelenić, Santamaria, Antona, Šapić 3, Rat 2, Jokić, Kašaš 4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: