Atlas u četvrtfinalu Kupa Koraća

Izvor: IL

Sreda, 15.02.2006.

21:30

Default images

Košarkaši beogradskog Atlasa pobedili su cetinjski Lovćen sa 56:49 (6:12, 23:10, 9:14, 18:13) i plasirali se u četvrtfinale Kupa Radivoja Koraća. Atlas će u četvrtfinalu igrati protiv Crvene zvezde, sa kojom se u istoj fazi takmičenja sastao i prošle godine i pobedio.

Najzaslužniji za večerašnju pobedu "bankara" bili su Predrag Kosanović i Uroš Duvnjak sa po 13 poena, dok je 12 postigao Slobodan Tošić. Kosanović je imao i devet skokova, od kojih četiri u napadu.

Aleksandar Raičković je ubacio 12 poena za tim sa Cetinja, ali nije imao pravu podršku saigrača, pošto niko od ostalih košarkaša Lovćena nije zabeležio dvocifren učinak u koševima. Utakmicu u hali "Pionir" posmatralo je oko 300 gledalaca.

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća počeće sutra kada će se u "Pioniru" sastati branilac trofeja FMP i Mašinac, a potom i Hemofarm i Vojvodina. Crvena zvezda i Atlas igraće u petak, kada i Partizan i Budućnost. Dnevne ulaznice se prodaju po cenama od 300 dinara za tribine, 500 za parter i 700 za ložu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: