Stručni savet predložio Šakotu

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Utorak, 31.01.2006.

11:25

Default images

Informaciju B92 da je glavni kandidat za novog selektora košarkaške reprezentacije SCG trener Crvene zvezde Dragan Šakota, u utorak je potvrdio Stručni savet Košarkaškog saveza SCG.

To telo je u konsultacijama, u kojima su učestvovali svi njegovi članovi, odlučio da Upravnom odboru KSSCG predloži Šakotu kao kandidata za selektora reprezentacije.

U izboru novog kandidata za mesto saveznog kapitena pokazano je jedinstvo i želja da se novom selektoru maksimalno pomogne pred najznačajnija takmičenja“, navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu KSSCG.

Posle razgovora sa Draganom Šakotom,Upravni odbor će u najkraćem roku doneti konačnu odluku i izabrati novog selektora.

Šakota je bio asistent Dušanu Ivkoviću i Željku Obradoviću na klupi državnog tima, a posle decenije i po u Grčkoj prošlog leta se vratio u SCG i preuzeo Crvenu zvezdu.

Čelnici KSSCG ranije su najavili da će odluku o selektoru doneti najkasnije dio prvog februara. Reprezentaciju SCG u septembru očekuje nastup na Svetskom prvenstvu u Japanu, gde će braniti zlatnu medalju iz Indijanopolisa, poslednji trofej pre trogodišnje krize našeg državnog tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: