I Monika Seleš se vraća?

Izvor: B92, eurosport

Sreda, 14.12.2005.

13:00

Default images

Posle povratka na teniske terene bivše teniserke br. 1 Martine Hingis, devetostruka pobednica na gren-slem turnirima Monika Seleš mogla bi da bude sledeća.

"U ovom trenutku nalazim se na prekretnici – i uskoro ću da odlučim,” rekla je 32-godišnja Monika Seleš.

Selešova je početkom devedesetih bila najbolja teniserka sveta 178 nedelja, a na WTA turnirima nije igrala od 2003. i Otvorenog prvenstva Francuske.

"Ovo neće biti laka odluka, jer ako se vraćate – morate to da učinite na maksimalan način," rekla je Monika, koja trenira pet puta nedeljno u svojoj kući na Floridi. Na poslednjim turnirima koje je igrala Selešova je imala puno problema sa povredom stopala, a sada se oseća mnogo bolje, i posebno je zanima kako će izgledati povratak Martine Hingis, posle 3 godine pauze i problema sa koje je imala sa stopalom, petom i zglobom.

"Baš mi je drago da se Martina vraće tenisu, i jako me zanima kako će igrati, Ona je još mlada. U naponu je snage i pred njom je veliki izazov. Igrala je fantastično dok je bila mlada."

U slučaju da se vrati profesionalnom tenisu, taj povratak ipak ne bio bio "full time" već bi Selešova igrala samo na odabranim turnirima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: