EP: Otpali Pavlović i Popović

Izvor: B92

Utorak, 13.09.2005.

09:45

Default images

Selektor košarkaške reprezentacije SCG Željko Obradović odredio je u ponedeljak uveče konačan spisak igrača koji će učestvovati na predstojećem EP. Medju 12 odabranih nema novog plejmejkera moskovskog Dinama Bojana Popovića i igrača Klivlend Kavalirsa Aleksandra Pavlovića.

Obradović je konačnu odluku saopštio posle zatvorene trening utakmice plavih sa ekipom Železnika.

Evo i konačnog spiska reprezentacije SCG:

Dejan Bodiroga, Igor Rakočević,Vlado Šćepanović,Marko Jarić,Vule Avdalović,Milan Gurović, Željko Rebrača,Vladimir Radmanović,Dejan Milojević,Dejan Tomašević,Darko Miličić i Nenad Krstić.

Plavi će do početka šampionata trenirati u Spens-u, a već na prvom koraku očekuje ih derbi grupe sa Španijom. Poslednji učesnik šampionata i učesnik novosadske grupe biće poznat u utorak uveče posle duela izmedju Izraela i Madjarske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

247 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: