Stojković nudi gostoprimstvo Interu

Izvor: MR

Petak, 09.02.2007.

14:24

Default images

Fudbalski klub Crvena zvezda ponudio je domaćinstvo Interu iz Milana za predstojeću prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Valensije, koja je zakazana za 21. februar.

U dopisu koji je predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Stojković predsedinku Intera Masimu Moratiju "iskreno čestita na sjajnim rezultatima i odličnoj formi ekipe tokom dosadašnjeg toka sezone i želi mnogo uspeha u predstojećim mečevima na svim frontovima."

"Uzimajući u obzir odluku italijanske vlade da posle tragičnih događaja na Siciliji zatvori stadione koji ne ispunjavaju bezbednosne standarde, među kojima je i Đuzepe Meaca u Milanu, fudbalski klub Crvena zvezda vas sa velikim zadovoljstvom poziva da koristite naš stadion za predstojeću utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Valensije, 21 februara, od 20 časova i 45 minuta.  

Ubeđeni smo da bi vaš klub imao sjajnu podršku naših navijača u Beogradu, jer dvojica bivših igrača Crvene zvezde danas obavljaju važne uloge u Interu. Dejan Stanković, je sportski idol u Srbiji i godinama uspešno nastupa za vaš tim. Siniša Mihajlović je legenda srpskog fudbala, osvajač Kupa šampiona i Interkontinentalnog kupa sa Crvenom zvezdom, a danas pomoćni trener Intera. Uz sve to Milano je geografski dovoljno blizu Beogradu da bi vaši navijači mogli u velikom broju da dođu na ovu utakmicu.

Za Crvenu zvezdu bilo bi istinsko zadovoljstvo organizovati ovakvu utakmicu, koja bi predstavljala pravu propagandu vrhunskog fudbala," navodi se u dopisu fudbalskog kluba Crvena zvezda koji je potpisao predsednik Dragan Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

168 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: