Večeras All-star NLB lige na TV B92

Izvor: Andrijana Žikiæ

Ponedeljak, 25.12.2006.

19:03

Default images

Prvi All-star meč NLB lige održava se večeras u dvorani "Tivoli" u Ljubljani, uz direktan prenos na TV B92 od 20 časova.

U prvoj petorci Istoka, koja je ranije odabrana glasanjem navijača, nalaze se: Saša Vasiljević iz Bosne, Goran Jeretin iz Budućnosti, Milan Gurović iz Crvene zvezde, Zoran Erceg iz FMP-a i Petar Popović iz Crvene zvezde.

Na klupi Istoka naći će se: Aleksandar Rašić (FMP), Nebojša Joksimović (Hemofarm), Edin Bačvić (Bosan), Ivan Opačak (Široki), a umesto povređenih prvotimaca Partizana Drobnjaka, Tripkovića i Perovića, nastupiće Milenko Tepić (Partizan), Nikola Peković (Partizan) i Predrag Šuput (Hemofarm).

Trener je Vlada Vukoičić iz FMP-a, a pomoćni trener Dejan Radonjić iz Budućnosti.

Ekipu Zapada činiće najbolji igrači hrvatskih i slovenačkih ekipa, na čelu sa trenerom Cibone Draženom Anzulovićem: Davor Kus (Cibona), Temu Raniko (Olimpija), Manučar Markoišvili (Olimpija), Marko Milić (Olimpija), Smiljan Pavič (Helios), Karl Ingliš (Zadar), Kristofer Voren (Cibona), Miloš Paravinja (Slovan), Ante Tomić (Zagreb), Dvejn Brojls (Zagreb), Emir Preldžić (Slovan), Robert Troha (Helios).

Osim najboljeg strelca NLB lige, Milana Gurovića, u šutiranju trojki će se takmičiti: Temu Raniko i Domen Lorbek iz Olimpije, Robert Troha (Helios), Davor Kus (Cibona), Ivan Opačak i Siniša Štemberger iz Širokog, Bojan Krstović (FMP), Nenad Mijatović (Budućnost), Todor Gečevski i Karl Ingliš iz Zadra.

Učesnici zakucavanja su, pored Bojana Krstovića iz FMP-a, sledeći igrači: Smiljan Pavič (Helios), Opačak i Ingliš iz Zadra, Kristofer Voren (Cibona), Nikola Garma (Zagreb), Stevab Milošević (Budućnost), Damjan Rudež (Split), Dejan Čigoja (Slovan) i Miha Zupan (Olimpija).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: