Novi skandal u srpskoj atletici

Izvor: B92, Sport

Petak, 08.09.2006.

14:18

Default images

Odmah posle velikog uspeha Olivere Jevtić na EŠ u Geteborgu, srpsku atletiku potresao je veliki skandal.

U autobusu kojim se naša seniorska reprezentacija vraćala sa Balkanijade u Zenici u sredu su se potukli naš rekorder u bacanju kugle Dragan Perić, s jedne strane i osvajač bronze na juniorskom SP u Grosetu 2004. Luka Rujević s druge.

U tuču se umešao otac Luke Rujevića, a prisutni reprezentativci u prvi mah bili su u šoku. U prednjem delu autobusa nalazilo se i rukovodstvom ekipe, predvođeno saveznim selektorom Nikolom Tomasovićem, koji je i dugogodišnji trener Dragana Perića.

Nisam video tačno šta se desilo. Mislim da nije bilo ozbiljnih posledica. Ne bih želeo ništa da izjavim osim onoga što ću reći Upravnom odboru Srbije koji je od mene tražio zvanično objašnjenje“, izjavio je Nikola Tomasović.

Čovek je pretio klanjem. Napisao sam predstavku i podneo krivičnu prijavu protiv Perića. Molim vas, on je meni pretio telohraniteljima Nasera Orića“,  rekao je Zoran Rujević, otac i trener Luke Rujevića.

S druge strane, Dragan Perić u izjavama za beogradske medije tvrdi suprotno:

Nije bilo tuče. Samo smo se gurali i ništa više. Bilo je vređanja, ali se više ne sećam šta sam u tim trenucima govorio“ rekao je Perić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: