"Plavi" izgubili i od Bugarske

Izvor: Andrijana Žikiæ

Četvrtak, 24.08.2006.

16:44

Default images

Reprezentacija Srbije i Crne Gore doživela je i drugi poraz na finalnom turniru Svetske lige u Moskvi.

"Plavi" su poraženi od selekcije Bugarske ubedljivo, rezultatom 3:0 (26:24, 25:23, 26:24), a i dalje su bez osvojenog seta na finalnom turniru Svetske lige.

Ne znam šta se dešava. Jednostavno, nismo ličili na sebe. Nisam siguran da li bi nas sutrašnja eventualna pobeda protiv Francuza odvela u polufinale“, kratko je rekao Nikola Grbić, kapiten plavih.

Bio je ovo izuzetno važan meč, jer nas je ova pobeda odvela u polufinale. Igrali smo kao tim, a ne kao grupa dobrih pojedinaca. Sa takvim pristupom i igrom sigruno dolaze i rezultati, pa bismo možda mogli i u finale“, objasnio je Plamen Konstantinov, kapiten Bugarske. 

Čestitam Bugarskoj na izvanrednoj igri, posebno u elementima servisa i napada. Igrali su  vrlo dobro i imali prijem, koji je bio iznad naših očekivanja. Istina, mogli smo i mi da rešimo prvi i treći set, ali to se nije desilo, jer je rival bio bolji“, istakao je Ljuba Travica, prvi trener plavih.

Veliki rival i važan meč za nas. Uspeli smo da zadržimo koncentraciju tokom čitavog meča, a posebno u finišima prvog i trećeg seta. Najvažnije je da smo jedinstveni, da igramo jedan za drugog i delujemo kao ekipa“, naglasio je Martin Stojev, selektor Bugarske.

Naredni meč ekipa Ljubomira Travice igra sa Francuskom, u petak od 15 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: