Emeghara odlazi u Politehniku!

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Petak, 13.01.2006.

01:03

Default images

Ifeani Emeghara nastaviće karijeru u rumunskoj Politehnici. Igrač koji je prethodnih nekoliko nedelja proveo na pripremama reprezentacije Nigerije otputovao je u Temišvar posle dogovora dva kluba.

Emeghara je prošao lekarske preglede i očekuje se da u petak potpiše ugovor kojim će se obavezati da za ekipu koju trenutno vodi Georgi Hadži igra do leta 2009. godine.

Ekipa iz Temišvara nalazi se na deobi četvrtog mesta u šampionatu sa Klužom (imaju po 26 bodova) i ima ambicije da izbori plasman koji će joj omogućiti nastup u nekom od evropskih kupova sledeće sezone. U Temišvaru su već bivši igrači Rada, Sreten Stanić i Vladimir Gluščević, a zanimljivo je da su Rumuni prošlog leta bili zainteresovani za Marka Lomića.

Emeghara je stigao u Beograd u januaru 2003. godine, za Teleoptik je igrao do leta 2004. godine, a kod Vladimira Vermezovića je imao status standardnog prvotimca. Posle dobre sezone u Partizanu, prošlog leta je operisao prepone i nije uspeo da se vrati u formu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: