Slobodan Rajković u Čelsiju!

Izvor: B92, jadransport.org

Nedelja, 20.11.2005.

12:41

Default images

Kada se činilo da je iz Srbije više nemoguće napraviti veliki transfer u neku od najjačih evropskih fudbalskih liga, Roman Abramovič potrudio se da nam da "novu nadu".

Za pet miliona evra prvak engleske Premijer lige londonski Čelsi kupio je talentovanog igrača odbrane OFK Beograda i omladinske reprezentacije SCG Slobodana Rajkovića. Transfer će se "aktivirati" u leto 2007. godine, a do tada Rajković će u Meridian Super ligi igrati za "Romantičare".

Prethodnih meseci Rajković je povezivan sa Arsenalom i Milanom, pre nekoliko meseci pričalo se da je bio gost Arsena Vengera i da je prošao lekarske preglede u Arsenalu, ali karijeru će ipak nastaviti u plavom dresu Čelsija.

"Ponuđeni finansijski uslovi bili susuviše dobri, da bismo uopšte i razmišljali o bilo kom drugom odgovoru osim – DA. Odlična stvar je da će Rajkovič i pored ugovora sa Čelsijem ostati na Karaburmi još jednu sezonu," rekao je direktor OFK Beograda Vladimir Bulatović za engleske medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: